15 Μαΐου 2019

Το "εξπρές Λαική Συσπείρωση Δυτ. Λέσβου - Γιάννης Συκάς" !

Το "εξπρές Λαική Συσπείρωση Δυτ. Λέσβου - Γιάννης Συκάς" το πρωί 13/5, έκανε στάση στην Καλλονή. 

Εξόρμηση σε καφενεία, μαγαζιά και υπηρεσίες, συζήτηση με τους πολίτες, για τα μαγαζιά, τα προβλήματα της περιοχής που οι πρώην αντιδήμαρχοι "τα πλησίασαν αλλά δεν τα ακούμπησαν", τον κόλπο που μολύνεται από τον ανύπαρκτο βιολογικό, κλπ. 

Το απόγευμα, η ομάδα των υποψηφίων της ΛΑ.ΣΥ. με επικεφαλής τον Γιάννη Συκά, επισκέφτηκαν το Σκαλοχώρι, τη Φίλια και την Ανεμώτια. Χωριά της κτηνοτροφίας, που ήταν άλλωστε το θέμα που κυριάρχησε στις συζητήσεις (αγροτική οδοποιία, δημοτική παρέμβαση για τα προβλήματα των αγροτών, η σχετική θετική εμπειρία από το δήμο Πολιχνίτου κλπ.).

Εχθές 14/5 ο υποψήφιος δήμαρχος μαζί με υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους επισκέφτηκαν τον Μεσότοπο, το Ταβάρι και την Άγρα. Συζήτησε με τους κατοίκους τα προβλήματα της περιοχής όπως της αγροτικής οδοποιίας και της ύδρευσης αλλά και πιο συγκεκριμένα αιτήματα των κοινοτήτων.

Συζητήσεις και προγνωστικά δίνουν και παίρνουν. Κοινός παρονομαστής των προγνωστικών όλων σχεδόν των δημοτικών συνδυασμών, η ανοδική τάση της Λαικής Συσπείρωσης κι η ενίσχυση της πορείας του Συκά προς το δεύτερο γύρο. Εκτιμήσεις που πατάνε στην πραγματική εικόνα των χωριών μας κι όχι στα κλειστά γραφεία κομμάτων και ΜΜΕ που πουλάνε εκτιμήσεις επί ξύλου κρεμάμενες. Και νομίζουν ότι περιορίζοντας όσο περισσότερο μπορούν την ΛΑΣΥ από τις δημοσιεύσεις στα site τους, μπορούν να κάνουν το άσπρο μαύρο. Τις τελευταίες π.χ. μέρες που ο Γ. Συκάς με το συνδυασμό του έχουν οργώσει κυριολεκτικά ολόκληρη τη Δυτική Λέσβο, τα κυβερνητικά και δικομματικά ΜΜΕ, έχουν δημοσιεύσει ούτε τα μισά δελτία τύπου μας.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα, για τον τόπο μας. Στο βάθος του ταξιδιού ήδη φαίνεται η νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου