8 Μαΐου 2019

Περιοδεία σε Νάπη και Μανταμάδο (Φώτο)

Περιοδεία πραγματοποίησε χθες η Λαϊκή Συσπείρωση Δυτικής Λέσβου με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Συκά και υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, σε Νάπη και Μανταμάδο

Πρώτη εμφάνιση και για το φυλλάδιο μας, που περιλαμβάνει τη διακήρυξη, τις θέσεις και το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού. Έγινε συζήτηση με τους κατοίκους του Μανταμάδου και πολλοί ζήτησαν τα δημοτικά σφαγεία να επανέλθουν στη διαχείριση του δήμου.

Λόγω του χαρακτήρα της περιοχής τα κτηνοτροφικά ζητήματα και το μεταναστευτικό αναδείχθηκαν σε κυρίαρχα θέματα. Τονίστηκε ότι είμαστε ο μοναδικός συνδυασμός που θέτει το ζήτημα των τιμών των αγροκτηνοτροφικών προϊόντων και των επιδοτήσεων που έχουν οδηγήσει τους παραγωγούς να μην μπορούν να συντηρήσουν την οικογένεια τους. 

Επίσης αναφέρθηκε ότι απαιτούμε το κλείσιμο του hot spot στη Μόρια και οι πρόσφυγες να πάρουν τα έγγραφα τους και να τους δοθεί η δυνατότητα να μετακινηθούν στις χώρες προορισμού τους. Είναι μία διαφορετική άποψη, που καλό είναι να ακουστεί. 

Άλλωστε κανείς άλλος δε τολμά να διεκδικήσει τον απεγκλωβισμό των προσφύγων και όλοι συζητάνε για αποσυμφόρηση λόγω των δεσμεύσεων των κομμάτων τους με την ΕΕ (Δουβλίνο, ΕΕ-Τουρκία). 

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου