8 Μαΐου 2019

Περιοδεία της ΛΑ.Σ Δυτικής Λέσβου σε χωριά της Μήθυμνας και της Πέτρας (Φωτο)

Στα χωριά των Δημοτικών Ενοτήτων Μήθυμνας και Πέτρας, και πιο συγκεκριμένα σε Άργενο, Λεπέτυμνο, Σκάλα Συκαμιάς, Συκαμιά, Υψηλομέτωπο και Στύψη περιόδευσε την Δευτέρα η Λαϊκή Συσπείρωσης Δυτ. Λέσβου με επικεφαλής τον υποψ. Δήμαρχο Γιάννη Συκά και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Ιδιαίτερη συζήτηση σε θετικό κλίμα έγινε για τα αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα και τις χαμηλές τιμές των προϊόντων, καθώς η πλειοψηφία αποτελείται από αγροκτηνοτροφικά χωριά. Δόθηκε υπόσχεση από τον υποψήφιο δήμαρχο και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ότι θα παλέψουν και θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα μαζί και μετά τις εκλογές από τη θέση της Δημοτικής Αρχής.


Τονίστηκε ότι ο νεοσύστατος δήμος θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα από τη 1η Σεπτεμβρίου και για αυτό τον λόγο ο συνδυασμός μας αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τους δημότες, καθώς περιλαμβάνει έμπειρους ανθρώπους στην τοπική διοίκηση που μπορούν να τα αντιμετωπίσουν.
 

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην καταγγελία των κατοίκων της Συκαμιάς, όπου ανέφεραν ότι τα λύματα του βιολογικού καθαρισμού καταλήγουν σε πηγή νερού καθιστώντας τη μη αξιοποιήσιμη. Άλλος ένας βιολογικός που μολύνει το περιβάλλον. Η Λαϊκή Συσπείρωση δεσμεύεται ότι θα είναι από τα πρώτα ζητήματα που θα επιλύσει.
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου