15 Μαΐου 2019

Συνέντευξη του Γιάννη Συκά STONISI.GR (Video)

O υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Λέσβου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Γιάννης Συκάς μιλά στην κάμερα του «Ν»  

Είναι από τους πλέον έμπειρος αυτοδιοικητικούς απ όλους τους υποψηφίους δημάρχους των δυο Δήμων της Λέσβου με δημαρχιακή θητεία 8 ετών και άλλα 8 χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος στον Πολιχνίτο . Ο Γιάννης Συκάς πάντα πιστός στις αρχές και στις ιδέες του σ αυτές τις εκλογές κατέρχεται ως υποψήφιος δήμαρχος του νεοσύστατου δήμου Δυτικής Λέσβου με την Λαϊκή Συσπείρωση.
Στη συνέντευξη του στο «Ν» εκφράζει τον βαθύ προβληματισμό για το πώς θα οργανωθεί και θα δουλέψει ο νέος δήμος κρίνοντας ότι θα προκύψουν πολλά προβλήματα και θα χρειαστούν νέες νομοθετικές ρυθμίσεις για ν αντιμετωπιστούν αυτά.

Ο Γιάννης Συκάς μας εξηγεί ότι ως δήμαρχος θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους ψαράδες, τους μικροεπαγγελματίες του τουρισμού στο δήμο Δυτικής Λέσβου καθώς «μια δημοτική αρχή έχει δύναμη και αυτή είναι η ενεργή συμμετοχή των κατοίκων τους οποίους θέλουμε δίπλα μας. Γι αυτό ακριβώς τα προβλήματα τους τα θεωρούμε και προβλήματα της δημοτικής αρχής».

Θεωρεί ότι πρέπει να γίνουν βασικά έργα υποδομής όπως είναι αυτά της αγροτικής οδοποιίας ώστε με τις βροχοπτώσεις να μην υπάρχει πρόβλημα πρόσβασης των αγροτών στα χωράφια τους. Παράλληλα τονίζει ότι πρέπει να επεκταθούν τα δίκτυα ηλεκτροφωτισμού αλλά να δημιουργηθούν αλιευτικά καταφύγια και μικρά φράγματα.

Επιπρόσθετα ο κ.Συκάς ασκεί κριτική στους υπόλοιπους υποψηφίους καθώς «πολλοί αυτούς συνωστιζόταν στα κομματικά γραφεία για να πάρουν το χρίσμα κι όταν το έπαιρναν μετά έβγαιναν και έλεγαν ότι είναι ανεξάρτητοι ή πολλοί από αυτούς συμμετείχαν και στήριζαν κόμματα που είναι υπεύθυνα για τη σημερινή κατάσταση».

Τέλος καλεί τον λαό του δήμου της Δυτικής Λέσβου να ψηφίσει τη Λαϊκή Συσπείρωση γιατί από την μια έχει τους πιο έμπειρους αυτοδιοικητικούς ως υποψηφίους και από την άλλη αποτελεί εγγύηση για μια πραγματική ανάπτυξη για όλο το λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου